Bienvenidos

dijous, 24 d’abril del 2014

LLIGA CATALANA 2014 – CAMPIONAT DE CATALUNYA D’EQUIPS.

Del 26 de gener al 23 de març, de forma ininterrompuda tots els diumenges al matí, el Club d’Escacs Masdenverge ha disputat la lliga catalana d’escacs, amb 3 equips.
El primer equip, de 10 jugadors, està emplaçat a la segona divisió catalana i sempre ens toca jugar amb equips de Barcelona i fins al nostre territori. Dels 10 equips participants, vam quedar cinquens, empatats amb els quarts i amb 5 punts de 9 possibles. Tots els matchs van ser tremendament disputats i una gran majoria de les partides també. Vam guanyar al Torredembarra, al Vendrell, al Escacs Reus, al Cambrils i al Sta. Coloma i vam perdre amb el Peo 8, el Valls, el Cornellà i amb la Gran Penya de Vilanova i la Geltrú; aquest darrer equip va ser el campió de la categoria. Dona el cas que la darrera ronda a Vilanova, decidíem l’equip que pujaria a 1ª; vam perdre 7,5 a 2,5 però la majoria de partides van ser tan disputades, que la que decidia el campionat va durar gairebé 5 hores.
El segon equip, de 8 jugadors, juga a la segona provincial i juguem amb bons equips de la província.  Aquest equip el componen jugadors sèniors i ja molts de joves que juguen amb solidesa i força bé. Dels 8 equips participants, vam ocupar la sisena posició amb 2 punts aconseguits i 5 derrotes. La puntuació va ser suficient per a mantenir la categoria, que era la meta que ens havíem prefixat. Va quedar com a equip campió la Escola d’Escacs de Salou i que per tant, puja de categoria.

El tercer equip, de 6 jugadors, juga més pel nostre entorn i també per la província. Dels 8 equips participants en aquesta categoria, vam quedar en sisena posició, amb dos victòries i 5 derrotes; puntuació suficient per a mantenir la categoria. Pel que fa referència a aquest equip, podem dir moltes coses al seu favor; són els més joves de tota la província, juguen ja amb un bon nivell d’intensitat i concentració, són la joia de la categoria, van estar a punt de guanyar a varis equips molt més forts i amb molta més experiència i per damunt de tot, són el futur del nostre club.

Josep Maria Aloma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada