Bienvenidos

dimarts, 28 de maig del 2013

CAMPIONAT D'EDATS D'EQUIPS


                            
El dissabte 8 de juny tot el dia, a la població de Santa Coloma de Queralt, se juga el CAMPIONAT D'EDATS d'EQUIPS. La competició ès vàlida per a elo català, malgrat tot, hem de tenir en compte de que NO està SUBVENCIONADA la final de Catalunya, que normalment és un cap de setmana a la Pineda.
Podem fer equips en totes les categories, però dependrà de la vostra acceptació. 
Durant els darrers dissabtes, ja hem anat comentant la data i el lloc d'aquesta competició.
Si voleu que hi anem, n'estirem encantats.
Malgrat tot, heu de ser vosaltres, pares i jugadors, els que decidiu.
L'hora d'inici de les partides és a les 10,30. Caldria sortir de la nostra zona al voltant de les 8,30h.

Si us plau, digueu-me per correu mateix, que voleu fer. ( Si decidim d'anar tots plegats, endavant, uns quants no farem res).

                           ACTIU DE SANTA COLOMA DE QUERALT - SEMIRÀPIDES.

El diumenge 2 de juny, durant tot el dia, se juga a Santa Coloma de Queralt, l'ACTIU DE STA COLOMA, un torneig de partides semirràpides, puntuable per al circuit català d'estiu.
A la web del torneig, surten els detalls per a fer les inscripcions.
Aquest és un torneig de sermirràpides, que en diverses ocasions l'hem anat a jugar i que sempre té, una bona nòmina de jugadors.

                       BLOG del CLUB ESCACS MASDENVERGE : http://clubescacsmasdenverge.blogspot.com.es/

S'ha montat un BLOG del club, per tal de poder donar a coneixer diverses activitats que estem portant a terme: el II Obert Internacional d'Escacs, classes, fotografies, notícies i moltes altres coses més. De tant en tant l'anirem actualitzant introduint diferents temes. Alctualment ja hi ha classes d'escacs per poder estudiar.
En quan pugueu, entreu a la pàgina a dalt esmentada. 
Estem afins a rebre les vostres suggerències i opinions per a que sigui un blog ben ACTIU.
Aquest blog ha estat gentilesa de Manolo Alcover i del sr Francisco Javier Solera, a qui coneixerem durant el torneig.

                   II OBERT INTERNACIONAL D'ESCACS DE MASDENVERGE - TERRES DE L'EBRE

Com sabeu, els dies 28 (per la tarda) i 29 i 30 de juny, se disputarà la segona edició de l'OBERT. De moment estem tenint una acollida molt bona. A hores d'ara ja som 106 jugadors inscrits i hem hagut d'ampliar fins a un màxim de 128, més que res pennsant en jugadors de la zona, que encara no s'han  inscrit. Hi ha 51 persones allotjades a les cases de turisme rural del poble.
Esperem que puguem disfrutar tots, d'un bon torneig d'escacs. Que sigui un torneig modèlic i exemplar, amb la humilitat que ens caracteritza i amb un alt nivell d'esportivitat. 
Hi haurà molts de joves que a més d'ajudar-los a APRENDRE i MILLORAR, els haurem de fer costat i animar, ajudar-los a fer-se bons jugadors d'escacs.
De tots nosaltres dependrà que la gent repeteixi en futures ocasions.
Si coneixeu d'algun nen/a que encara no estigui inscrit, amic vostre etc, si us plau, comuniqueu-li, encara està a temps d'inscriure's.

                   FESTA PROVINCIAL 16 - 6-2013

El joves del club JOAN BUCH PRADES i INÉS GARCIA PEREZ, seran guardonats el dia 16 de juny, en l'acte de la FESTA PROVINCIAL DELS ESCACS TARRAGONINS. L'ENHORABONA!!

                 TROFEU DIPUTACIÓ

Fa 15 dies, se va disputar el trofeu diputació a Mora la Nova. El jove sub 10 Marc Salvadó, va quedar campió de la seva categoria. L'ENHORABONA.

                 TORNEIG D'EQUIPS D'AMPOSTA

Durant 5 setmanes, se va disputar a la ciutat d'Amposta un campionat d'equips amb la participació de tots els clubs de les nostres terres. L'equip format per Anselm, Robert, Manolo, Sergi, Jordi i Alex Estellé, va quedar 1er classificat.
L'equip format pels joves valors del club: Isaac, Marc Salvadó, Arnau, Joan i Marc Avante, va ser la revelació i la joia del torneig, amb paraules textuals de molts dels jugadors del torneig. L'ENHORABONA.

               TORNEIG DE RÀPIDES A LA LIRA D'AMPOSTA

El dissabte 18 de maig, se va disputar el torneig de ràpides d'Amposta- Festa del Mercat, amb parcipipants de jugadors de tots els clubs de les Terres de l'Ebre. 
Robert Roiget, se va emportar el primer premi i van estar també premiats entre altres, en les seves categories, Isaac i Arnau.
L'ENHORABONA.

                   GUARDÓ NIT COMARCAL DE L'ESPORT

El dissabte passat, se va celebrar la NIT DE L'ESPORT COMARCAL  a Sta. Bàrbara i la nostra entitat, ha estat novament premiada, especialment per la seva tasca formativa.
És d'agraïr l'esforç que cadascú de nosaltres posa, en les seves diferents facetes.... jugadors, monitors, delegats, directius, pares i mares etc.... 
L'ENHORABONA!!

Josep Maria Alomà
CE MASDENVERGE


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada